Ontwerpbestemmingsplan Kerkweg - Stavenisse / Nieuweweg - Poortvliet

Logo Tholen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen geven kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan:

 

Bestemmingsplan: Kerkweg - Stavenisse / Nieuweweg - Poortvliet

 

Plangebied:  Het plangebied bestaat uit twee deelgebieden. Het eerste deelgebied (A) ligt aan de Nieuweweg 4 te Poortvliet. Het tweede deelgebied (B) ligt aan de zuidzijde van de woonkern Stavenisse en heeft een adres aan de Kerkweg (kadastraal bekend als Sectie G, nr. 564 te Stavenisse).

 

Aanleiding: Dit bestemmingsplan heeft tot doel een bouwrecht van het perceel aan de Nieuweweg 4 te Poortvliet (deelgebied A) te verplaatsen naar het perceel aan de Kerkweg (deelgebied B).

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 9 november 2018 tot en met 21 december 2018, dus gedurende zes weken, ter inzage in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen.

U kunt de stukken online inzien via www.overheid.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft het kenmerk NL.IMRO.0716.bpKerkwSTNieuwewPV-OW01

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen.

Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Postbus 51 te 4690 AB Tholen, gestuurd worden. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging ook per e-mail worden aangeboden via het e-mailadres gemeente@tholen.nl ter attentie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Vergunningen en Handhaving.

Naar boven