Kennisgeving besluit vormvrije m.e.r. beoordeling Duinweg 2-4 te Hellevoetsluis

Logo Hellevoetsluis

Het college van burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis maakt bekend dat de gemeenteraad op 1 november 2018 een m.e.r.beoordelingsbeslissing heeft genomen omtrent de voorgenomen ontwikkeling aan de Duinweg 2-4. De gemeenteraad heeft op basis van de aanmeldnotitie “vormvrije m.e.r.beoordeling Duinweg” besloten geen milieueffectrapportage te laten opstellen voor de ontwikkelingen zoals opgenomen in het bestemmingsplan “Duinweg 2-4”.

 

Ter inzage

De aanmeldnotitie “vormvrije m.e.r.beoordeling Duinweg” en de m.e.r. beoordelingsbeslissing d.d. 1 november 2018 liggen met ingang van vrijdag 9 november 2018 gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis aan de Oostzanddijk 26 te Hellevoetsluis. Tevens kunt u deze stukken raadplegen vanaf de gemeentelijke website www.hellevoetsluis.nl>terinzage.

 

Bezwaar

De m.e.r. beoordelingsbeslissing d.d. 1 november 2018 is een voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht, waartegen geen zelfstandig bezwaar of beroep mogelijk is, tenzij belanghebbenden los van het voor te bereiden besluit (=vast te stellen bestemmingsplan) rechtstreeks in hun belang worden getroffen. Belanghebbenden die rechtstreeks in hun belang worden getroffen, kunnen een bezwaarschrift binnen 6 weken na de publicatiedatum van deze bekendmaking indienen bij de raad van Hellevoetsluis, Postbus 13, 3220 AA te Hellevoetsluis. Een bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en tenminste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, een motivering van het bezwaar.

 

Belanghebbenden die niet rechtstreeks in hun belang worden getroffen, kunnen eventuele bezwaren tegen de m.e.r. beoordelingsbeslissing tijdens de procedure van het ontwerp bestemmingsplan als zienswijze kenbaar maken. Hierover is een ieder al geïnformeerd via de bekendmaking van het ontwerp bestemmingsplan “Duinweg 2-4” d.d. 3 oktober 2018.

 

Naar boven