Ontwerp bestemmingsplan “Koudenbergstraat, tussen 2a en 4 in Gemonde”

Logo Sint-Michielsgestel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Koudenbergstraat, tussen 2a en 4 in Gemonde” ter inzage wordt gelegd (conform art. 3.8 Wro).

 

Het betreffende ontwerp bestemmingsplan maakt op de gronden gelegen tussen Koudenbergstraat 2a en 4 in Gemonde de oprichting van een Ruimte-voor-Ruimte woning mogelijk. Een stuk grond met een oppervlak van zo’n 730 m2, met hierbinnen gelegen de bestaande rioolleiding naar het achtergelegen bergbezinkbassin, zal hierbij naar de gemeente overgaan. Dit stuk grond krijgt de bestemming “Groen” en gedeeltelijk de bestemming “Leiding – Riool”.

 

Anterieure overeenkomst

Artikel 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening geeft aan dat het verhaal van kosten over de in het plan of in de vergunning begrepen gronden verzekerd dient te zijn. Tussen de gemeente en de initiatiefnemer is een zogeheten anterieure exploitatie-overeenkomst gesloten. Door middel van deze overeenkomst is het verhaal van kosten anderszins verzekerd en is besloten om geen separaat exploitatieplan vast te stellen.

 

Inzagetermijn, procedure en zienswijzen

Het ontwerp bestemmingsplan “Koudenbergstraat, tussen 2a en 4, Gemonde”, met de daarop betrekking hebbende stukken ligt van vrijdag 9 november 2018 tot en met donderdag 20 december 2018 voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. Buiten de openingstijden is inzage op afspraak mogelijk. Daarvoor kunt u bellen naar de centrale balie (073- 5531111).

Het digitale ontwerp-bestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u via diverse zoekopties (via kaart, adres of ID-nummer NL.IMRO.0845.BP2018GMDKDBS2a4-ON01 raadplegen en downloaden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of via de volgende directe link/weblocatie:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0845.BP2018GMDKDBS2a4-ON01

 

Binnen de genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder een schriftelijke of mondelinge zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad indienen. Zienswijzen kunnen niet per email worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel, postbus 10.000, 5270 GA Sint-Michielsgestel. Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer T. Diebels, bereikbaar op het telefoonnummer (073) 5531626.

 

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel,

8 november 2018

Naar boven