Ontwerp-omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) en Ontwerp-beschikking hogere grenswaarden Wet geluidhinder Den Hulst 28 in Nieuwleusen

Logo Dalfsen

De ontwerp omgevingsvergunning is voor het verbouwen/vernieuwen van de woonboerderij naar twee woningen.

Vanaf 7 november 2018 ligt de ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken gedurende 6 weken ter inzage bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening in het gemeentehuis. Binnen deze termijn kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbeschikking indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor het inbrengen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer B. Hoogenraad van de eenheid Publieksdienstverlening, tel. (0529) 488 388.

Ontwerp-beschikking hogere grenswaarden Wet geluidhinder Den Hulst 28

Overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening ligt vanaf 7 november 2018 ook bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening van het gemeentehuis in Dalfsen voor iedereen ter inzage:

De ontwerp-beschikking voor het vaststellen van hogere grenswaarden als bedoeld in de Wet geluidhinder voor de realisatie van de toekomstige woning in de deel van een boerderij aan de Den Hulst 28.

Omdat de geluidsbelasting van de te realiseren woning langs de Den Hulst boven de voorkeursgrenswaarde van het wegverkeersgeluid ligt, zijn er hogere grenswaarden nodig als bedoeld in de Wet geluidhinder.

Belanghebbenden kunnen over de ontwerp-beschikking vaststelling hogere grenswaarden vanaf 7 november 2018 tot en met 19 december 2018 naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de Eenheid Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0529) 48 82 35.

 

Naar boven