Vaststelling bestemmingsplan Elkenraderweg 8 – Parallelweg 20/Stationsweg 7 te Wijlre

Logo Gulpen-Wittem

 

Het college van burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 25 oktober 2018 het bestemmingsplan Elkenraderweg 8 – Parallelweg 20/Stationsweg 7 te Wijlre heeft vastgesteld.

 

Het bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van een Kantoor bestemming naar Wonen op de locatie Elkenraderweg 8 te Wijlre, kadastraal bekend gemeente Wijlre, sectie D nummer 2907.

Inclusief het onttrekken van de planologische mogelijkheden voor het realiseren van een woning op het adres gelegen aan Parallelweg 20/Stationsweg 7 te Wijlre. De woning Stationsweg 7, kadastraal bekend gemeente Wijlre, sectie D nummer 2069 vervalt.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 8 november 2018 tot en met 19 december 2018 ter inzage. Inzien kan via:

  • Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden van het Klantcontactcentrum (Het klantcontactcentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond tot 20.00 uur). Indien u naast het inzien van de stukken tevens een toelichting wenst, dient u hiervoor een afspraak te maken met de afdeling Publieksdiensten tel 14-043 of digitaal.

  • De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (over Gulpen-Wittem / Bouwen, wonen en plannen / bestemmingsplannen).

  • www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1729.BPElkenraderweg8-VG01)

Beroep

Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van inzage legging beroep instellen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn –naast het indienen van beroep- een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven