Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan 'Hoepmaker 30, Papendrecht' en ontwerpbesluit Hogere waarden Wet geluidhinder

Logo Papendrecht

Het college van burgemeester en wethouders van Papendrecht maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan 'Hoepmaker 30, Papendrecht' (NL.IMRO.0590.BPHoepmaker30-2001) vanaf donderdag 8 november 2018 tot en met woensdag 19 december 2018, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt op het gemeentehuis.

Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van negen vrijstaande woningen op ruime kavels mogelijk op het perceel Hoepmaker 30 (de locatie van voormalig tuincentrum 't Waaltje). Het perceel wordt ingericht met groene kavels en kavelsloten, zodat deze uit landschappelijk, stedenbouwkundig en architectonisch oogpunt aansluit bij de rest van de Tiendzone.

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende bijlagen kunnen tijdens openingstijden op werkdagen worden ingezien op de leestafel in het gemeentehuis of op afspraak (telefoonnummer 14078). Deze stukken zijn ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de termijn van terinzagelegging bestaat voor een ieder de mogelijkheid schriftelijk op de stukken te reageren. Deze reacties kunnen worden ingediend bij de raad van de gemeente Papendrecht, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor dient u tijdig een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (14078), bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging. Het is niet mogelijk uw zienswijze telefonisch kenbaar te maken.

Tevens maakt het college op grond van de Wet geluidhinder bekend dat zij toepassing wil geven aan de artikelen 110a en volgende van de Wet geluidhinder, ten behoeve van bovengenoemd bestemmingsplan. Het "Ontwerpbesluit Hogere waarden Wet geluidhinder Hoepmaker 30, Papendrecht" wordt vanaf donderdag 8 november tot en met woensdag 19 december gedurende zes weken ter inzage gelegd. Tijdens deze termijn kan een belanghebbende zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders op bovengenoemde wijze.

 

Naar boven