Bestemmingsplan De Folgeren-Fennepark

Logo Smallingerland

Het bestemmingsplan 'De Folgeren-Fennepark' is op 9 januari 2018 door de gemeenteraad vastgesteld.

Plangebied

Het plangebied omvat de wijken De Folgeren en Fennepark in Drachten.

Doel van het plan

Het bestemmingsplan is in het kader van de actualisatie van de gemeentelijke bestemmingsplannen in procedure gebracht. Het bestemmingsplan biedt voor de komende 10 jaar een actuele juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Het bestemmingsplan legt de bestaande stedenbouwkundige structuur en functies van het gebied vast. Het plan bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding en vervangt drie nu geldende bestemmingsplannen. De geldende gemeentelijke regelingen zijn ook in het bestemmingsplan opgenomen.

Bekijken

Het bestemmingsplan is te bekijken:

  • In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

  • Op de gemeentelijke website www.smallingerland.nl/Bestemmingsplannen-nu-ter-inzage;

  • Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0090. BP2017SFF001-0401.

Reageren

Wanneer u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen de beroepstermijn van vrijdag 2 februari tot en met donderdag 15 maart 2018 een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

U kunt alleen beroep instellen als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was om tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te brengen.

In werking treden

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de bovenvermelde beroepstermijn.

Naar boven