Besluit ter concept-omgevingsvergunning Bunnerveenseweg 5 te Bunne; het bouwen van een mestopslag- en verwerkingsloods

Logo Tynaarlo

Gemeente Tynaarlo - Ontwerp-omgevingsvergunning Bunnerveenseweg 5 Bunne

 

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een loods ten behoeve van de vestiging van een mestdrogerij. De loods zal worden geplaatst bij het agrarische bedrijf op het adres Bunnerveenseweg 5 te Bunne (kadastraal bekend Vries sectie X nummer 247).

 

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende deelactiviteiten:

- bouwen van een bouwwerk;

- handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening;

 

De locatie van de loods valt buiten het terplaatse aanwezige bouwvlak. Onder andere om die reden is plaatsing niet zonder meer mogelijk en is hiervoor een procedure tot afwijking van het bestemmingsplan vereist.

 

Ter inzage ontwerp-omgevingsvergunning

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 7 november 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het team Publiekszaken en Veiligheid, Kornoeljeplein 1 te Vries.

 

De ontwerp-omgevingsvergunning kan in die periode (zonder afspraak) worden ingezien bij de balie van Publiekszaken en Veiligheid tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Zie hiervoor onze website www.tynaarlo.nl. Buiten deze openingstijden is inzage van de ontwerp-omgevingsvergunning na telefonische afspraak mogelijk.

De ontwerp-omgevingsvergunning is digitaal in te zien op onze website en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de landelijke website kunt u gebruik maken van de volgende imrocode: NL.IMRO.1730.ABBunneveensewg5BU-0301.

Heeft u een zienswijze?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan iedereen een zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning schriftelijk richten aan het college van burgemeester en wethouders van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA te Vries.

 

Tevens bestaat de mogelijkheid om mondeling reacties kenbaar te maken. Hiervoor dient vooraf een afspraak te worden gemaakt. Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoonnummer 0592 – 266 662.

 

 

Naar boven