Ontwerpwijzigingsplan Buitengebied, wijziging Kattenbergseweg 2B-2C

Logo Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken op basis van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied, wijziging Kattenbergseweg 2B-2C’ met ingang van 8 november 2018 gedurende 6 weken op afspraak ter inzage ligt bij de gemeentebalie. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met het identificatienummer: NL.IMRO.0823.WPBGKattenbrgsw2BC-ONTW.

Waar gaat het wijzigingsplan over?

Het ontwerpwijzigingsplan maakt twee ruimte voor ruimte-woningen mogelijk op de locatie Kattenbergseweg ongenummerd, nabij Putstraat 16, te Middelbeers, (kadastraal bekend gemeente Oost-, West- en Middelbeers, sectie F, nummer 875 gedeeltelijk).

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (niet per e-mail) een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpwijzigingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis kenbaar maken bij de Centrale Balie. U moet hiervoor een afspraak maken via www.oirschot.nl/afspraak of telefonisch via 0499-583333.

Oirschot, 7 november 2018

Naar boven