Beleidsregel Parkeernormen Lisse en ontwerpbestemmingsplan ’Paraplubestemmingsplan parkeren Lisse’

Logo Lisse

 

Om te kunnen toetsen aan parkeernormen en om een uniforme regeling voor Lisse te hanteren is de ‘Beleidsregel Parkeernormen Lisse’ opgesteld. Deze zal fungeren als beleidsregel voor parkeren. De juridische borging gebeurt middels het ‘paraplubestemmingsplan parkeren Lisse’, dat voorziet in een regeling die voor de bestemmingsplannen van Lisse gaat gelden.

Burgemeester en wethouders van Lisse maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ’Paraplubestemmingsplan parkeren Lisse’ van

8 november 2018 tot en met 19 december 2018 voor een ieder ter inzage liggen in het gemeentehuis, aan de HeHeereweg 254 in Lisse, tijdens openingstijden. Ook is het ontwerp van het bestemmingsplan ’Paraplubestemmingsplan parkeren Lisse’ online te bekijken via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0553.pbpparkerenlisse-ONX1.  

Tijdens de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Lisse, postbus 200, 2160 AE Lisse. Digitaal kunt u uw zienswijze indienen via gemeente@lisse.nl. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met R. van de Nes van team Planvorming, bereikbaar via telefoonnummer 14 0252.

De vaststelling van het ‘paraplubestemmingsplan parkeren Lisse’ zal plaatsvinden door de gemeenteraad.

 

Naar boven