Vastgesteld bestemmingsplan tankstation Zwarteweg

Logo Heerde

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het bestemmingsplan tankstation Zwarteweg (12e herziening Ontwikkelingsgebieden) met de daarbij behorende stukken door de gemeenteraad op 15 oktober ongewijzigd is vastgesteld.

Doel van het plan

Het bestemmingsplan tankstation Zwarteweg (12e herziening Ontwikkelingsgebieden) voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de realisatie van een onbemand verkooppunt voor motorbrandstoffen zonder LPG. Deze ontwikkeling maakt onderdeel uit van de herinrichting van de provinciale weg Eperweg (N794) en het verwijderen van de

woning Eperweg 60 met naastgelegen parkeerplaats, hetgeen noodzakelijk is voor de optimale herinrichting van het gehele gebied.

 

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 31 oktober 2018 gedurende zes weken op werkdagen tussen 08:30 uur en 12:30 uur voor een ieder analoog ter inzage in het gemeentekantoor, Eperweg 5 te Heerde, bij de ontvangstbalie. Het bestemmingsplan met het identificatienummer NL.IMRO.0246.612ZWARTEWEG-VA01 is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website (www.heerde.nl).

 

Beroep

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Naast het instellen van beroep kunnen belanghebbenden binnen de hierboven gestelde termijn ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend. Het bestemmingsplan treedt dan pas in werking, nadat op dit verzoek is beslist.

 

 

 

30 oktober 2018,

Het college van Heerde,

Mr. G.J. de Graaf,

burgemeester

B. van Zuthem,

Gemeentesecretaris

Naar boven