Gemeente Leudal - Ontwerpuitwerkingsplan Thoorderstraat in Grathem

Logo Leudal

Burgemeester en wethouders van Leudal maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 31 oktober 2018 tot en met 11 december 2018 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-uitwerkingsplan Thoorderstraat in Grathem. Dit uitwerkingsplan bevat de planologische kaders voor het bouwen van een woning aan de Thoorderstraat in Grathem.

Een papieren versie van het ontwerpplan met bijbehorende stukken kan worden ingezien bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1, gedurende de openingstijden van de receptie.

De planstukken zijn digitaal te raadplegen op de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen via de link: NL.IMRO.1640.UP18GrThoorderstr-ON01 (=planidentificatienummer)

De bronbestanden zijn beschikbaar via de link bronbestanden Thoorderstraat, Grathem

Tijdens de termijn van tervisielegging kunnen schriftelijk en/of mondeling zienswijzen over het uitwerkingsplan worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak via het Burgerbedrijvenplein (0475) 85 9000.

Naar boven