M.e.r. beoordelingsbesluit ontwerpbestemmingsplan ‘Bokkerijder 12a Waterlaat, Bergeijk’

Logo Bergeijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk maken volgens hoofdstuk 7 van de Wet milieubeheer bekend dat zij op 23 oktober 2018 hebben besloten dat voor het ontwerpbestemmingsplan ‘Bokkerijder 12a Waterlaat, Bergeijk’ geen milieueffectrapportage opgesteld hoeft te worden. Uit de aanmeldnotitie en beoordeling van de m.e.r. die ook bij het ontwerpbestemmingsplan ‘Bokkerijder 12a Waterlaat, Bergeijk’ zit blijkt dat de genoemde ontwikkeling geen belangrijke nadelige milieueffecten heeft die de opstelling van een milieueffectrapportage noodzakelijk maken.

Inzage

Het m.e.r. beoordelingsbesluit met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 1 november 2018 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk. Voor het inzien moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch (0497-551455) of via de receptie.

Reacties

Het m.e.r. beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing ten behoeve van het nieuwe nog vast te stellen bestemmingsplan. Volgens artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht staat tegen dit besluit geen bezwaar of beroep open. Eventuele bezwaren tegen dit besluit kunt u geven in het kader van de procedure van het bestemmingsplan.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

W.A.C.M. Wouters

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven