Ontwerp bestemmingsplan Stengweg 8 en 19 in De Cocksdorp

Logo Texel

Burgemeester en Wethouders maken overeenkomstig artikel 3,8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Stengweg 8 en 19, met nummer NL.IMRO.0448.BUI2017BP0002-on01 met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Met dit bestemmingsplan worden 5 slaapplaatsen verplaatst van het perceel Stengweg 8 naar Stengweg 19 in De Cocksdorp. Het perceel Stengweg 19 krijgt de bestemming ‘Recreatie – Recreatief opstal’. Het voormalige agrarische bedrijf op deze locatie wordt gesaneerd. De voormalige dienstwoning op dit perceel mag na inwerkingtreding van dit bestemmingsplan gebruikt worden als recreatief opstal. Het pand Stengweg 8 mag nadat dit bestemmingsplan in werking is getreden niet meer als recreatief opstal gebruikt worden.

Inzage: Het ontwerp bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken ligt van woensdag 31 oktober 2018 tot en met dinsdag 11 december 2018 ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de publieksbalie van de gemeente Texel. De stukken zijn verder te raadplegen via de website van de gemeente, www.texel.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren: Tijdens de termijn van inzage kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Den Burg 23 oktober 2018

Gemeente texel

Naar boven