Besluit van de directeur Bedrijfsvoering van 15 oktober 2018, nr. 18262047, houdende wijziging van het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor de directie Bedrijfsvoering van het Ministerie van Economische Zaken 2015

De directeur Bedrijfsvoering,

Gelet op artikel 19 van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging EZK 2017;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor de directie Bedrijfsvoering van het Ministerie van Economische Zaken 2015 wordt als volgt gewijzigd:

A

Artikel 9 komt te luiden:

  • 1. Aan de manager Inkoopplein wordt volmacht en machtiging gegeven voor het verrichten van privaatrechtelijke rechtshandelingen voor zover deze daartoe een opdracht heeft gekregen van een bevoegde functionaris, met dien verstande dat dit een bedrag van € 25.000 excl. BTW per verplichting niet te boven gaat.

  • 2. Aan de medewerkers van het Inkoopplein wordt, ieder voor zich, volmacht en machtiging gegeven voor het verrichten van privaatrechtelijke rechtshandelingen voor zover deze daartoe een opdracht heeft gekregen van een bevoegde functionaris, met dien verstande dat dit een bedrag van € 5.000 excl. BTW per verplichting niet te boven gaan.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 april 2018.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

‘s-Gravenhage, 15 oktober 2018

J.H. Maas directeur Bedrijfsvoering

Naar boven