Vaststelling Wijzigingsplan Inrit standplaatslocatie, Alblasserdam

Logo Alblasserdam

Kennisgeving

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat zij het “Wijzigingsplan Inrit standplaatslocatie" ongewijzigd hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan ligt op basis van artikel 3.9a van de Wet op de ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf 1 november 2018 gedurende zes weken ter inzage. Hiervoor kunt u een telefonische afspraak maken met de heer T.V. Vink (078) 770 6142. De stukken zijn ook digitaal in te zien en te downloaden op www.alblasserdam.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0482.bpwyvlietbaan098-VT01).

Het wijzigingsplan maakt de verplaatsing van de inrit mogelijk, die noodzakelijk is voor een efficiënte, duurzame en functionele inrichting van het plangebied ten behoeve van elf standplaatsen.

Tijdens de periode van ter inzage ligging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Het vaststellingsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Een beroepsschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet inwerking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Alblasserdam, 31 oktober 2018

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam

Naar boven