Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning ‘Rotonde Westdijk/Maasdijk’

Logo Binnenmaas

Het college van Binnenmaas maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat met ingang van 29 oktober 2018 de ontwerp-omgevingsvergunning ‘Rotonde Westdijk/Maasdijk’ voor een ieder voor een termijn van zes weken ter inzage ligt.

Op 17 mei 2018 is een aanvraag omgevingsvergunning van de provincie Zuid-Holland binnengekomen om een stuk wegtalud ten behoeve van de rotonde Westdijk/Maasdijk te kunnen realiseren. De aanvraag ziet toe op het afwijken van het bestemmingsplan.

Dat bestemmingsplan betreft het plan ‘Groot onderhoud en herinrichting N489’ dat op 21 december 2017 door de raad is vastgesteld. De provincie heeft het plangebied destijds niet goed ingetekend waardoor een strook aan de oostzijde van de rotonde Westdijk/Maasdijk niet meegenomen is. Dat wordt nu met de ingediende aanvraag omgevingsvergunning gecorrigeerd. Het plangebied van de ingediende aanvraag omgevingsvergunning betreft dus alleen een strook grond aan de oostzijde van de rotonde.

De ontwerp-omgevingsvergunning ‘Rotonde Westdijk/Maasdijk’ ligt vanaf 29 oktober 2018 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunt u op afspraak inzien bij de balie Omgevingszaken in het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken raadplegen via www.binnenmaas.nl  onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’. Tijdens de periode dat de stukken ter inzage liggen, kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, reageren op de het plan. Uw zienswijze tegen de ontwerp-omgevingsvergunning kan worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 078.

Binnemaas, 26 oktober 2018

burgemeester en wethouders van Binnenmaas

Namens deze:

A.J. Borgdorff, R.P.B.M. Brekelmans

Naar boven