Hollands Kroon, week 43 verleende uitgebreide omgevingsvergunning Burgerweg 4, 1777 PH Hippolytushoef

Logo Hollands Kroon

Omschrijving: het bouwen van een 1e bedrijfswoning

Adres: Burgerweg 4, 1777 PH Hippolytushoef

Kenmerk: Z-202645

Verzonden: 23 oktober 2018

 

Beroep

Gedurende een termijn van zes weken, gerekend vanaf de ter inzagelegging van de verleende vergunning, kunnen belanghebbenden die hun zienswijze hebben gegeven op de ontwerpomgevingsvergunning, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren hebben gebracht, gemotiveerd beroep aantekenen bij de Rechtbank Noord-Holland, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het instellen van beroep schorst overigens niet de inwerking treding van de vergunning.

 

  • uw naam, adres, postcode en woonplaats.

  • de datum.

  • over welke beschikking het gaat (welke genomen beslissing door het college).

  • de redenen waarom u het er niet mee eens bent.

  • uw handtekening.

     

 

Voorlopige voorziening

Ook kan degene die beroep heeft ingesteld en er een spoedeisend belang bij heeft dat de vergunning niet in werking treedt, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de hiervoor genoemde sector.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Echter, indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven