Verkeersbesluit

Logo Twenterand

Aanvraag parkeerplaats invalide gelegen direct vóór de Meulenbelt 3, Vroomshoop.

 

Burgemeester en wethouders van gemeente Twenterand hebben besloten om een parkeerplaats invalide in te richten bij bovengenoemde locatie. De parkeerplaats invalide wordt ingericht door het plaatsen van een bord ‘parkeerplaats invalide’, compleet met vermelding van het kenteken van de aanvrager. Eén en ander gebeurt conform onderstaand besluit.

Besluit

Wij hebben besloten om:

1. Een parkeerplaats invalide in te richten op de parkeerplaats direct vóór het perceel de Meulenbelt 3 in Vroomshoop. Dit gebeurt door plaatsing van het bord RVV E6, gecombineerd met een onderbord

met kentekenvermelding 8-ZGX-02.

2. Het besluit, inclusief schets van de gewenste locatie, algemeen bekend te maken en te wijzen op de rechtsbeschermingsmogelijkheden op grond van de Algemene wet bestuursrecht.

 

Ter inzage

Het besluit, inclusief bijbehorende tekening, ligt tijdens de reguliere openingstijden voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis aan het Manitobaplein 1 in Vriezenveen.

 

Bezwaar

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen 6 weken na de dag waarop het besluit is bekend gemaakt hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand, postbus 67, 7670 AB Vriezenveen. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden (motivering) van het bezwaar.

 

Naar boven