Kennisgeving ontwerp bestemmingsplan Laurentiushof, Weesp

Logo Weesp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van donderdag 25 oktober 2018 gedurende zes weken (tot en met woensdag 5 december 2018) het ontwerpbestemmingsplan Laurentiushof ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan Laurentiushof kan worden bekeken op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0457.SG01BPLauhof-on01 (NL.IMRO.0457.SG01BPLauhof-on01). Het plan ligt tevens tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het stadskantoor, Nieuwstraat 70a in Weesp.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, een verbeelding en de (plan)regels.

Het ontwerpbestemmingsplan Laurentiushof heeft betrekking op de Laurentiuskerk en bijbehorende kerktuin. Voor de transformatie van kerk is eerder een omgevingsvergunning verleend. Dit bestemmingsplan maakt de bouw van 3 vrijstaande woningen in de kerktuin mogelijk. Tevens is de onherroepelijke omgevingsvergunning voor de transformatie verwerkt in het bestemmingsplan en wordt een terras op het kerkplein mogelijk gemaakt.

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 5099, 1380 GB Weesp. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan per e-mail via info@weesp.nl contact worden opgenomen.

Weesp, 24 oktober 2018

Naar boven