Gemeentelijke coördinatieregeling bestemmingsplan, omgevingsvergunning en hogere grenswaarden Pastoor van Arskerk, Kappeyne van de Coppellostraat 6

Logo Delft

Op de locatie van de Pastoor van Arskerk zijn plannen voor woningbouw. Omdat deze plannen niet in het bestemmingsplan Noordwest, deelgebied 3 passen, wordt een gecoördineerde ruimtelijke procedure gevolgd.

Wro-coördinatieregeling

Op 24 april 2018 heeft de gemeenteraad de Coördinatieverordening vastgesteld. Deze verordening maakt het mogelijk om de benodigde besluiten voor een ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren, dit op grond van artikel 3.30 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening. In dit geval gaat het om een ontwerp-omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen, een ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder en het ontwerpbestemmingsplan ‘Pastoor van Arskerk’.

Het ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan omvat het gehele kavel van de Pastoor van Arskerk aan de Kappeyne van de Coppellostraat 4-6.

Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder

In het kader van het bestemmingsplan moeten voor vier woningen hogere waarden als bedoeld in de Wet geluidhinder worden vastgesteld. Het ontwerpbesluit met het bijbehorende akoestisch onderzoek ligt gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

Ontwerp Omgevingsvergunning activiteit bouwen

De ontwerp omgevingsvergunning ziet toe op het realiseren van 10 appartementen. Met dit besluit geeft het college van burgemeester en wethouders toestemming voor de uitvoering van de bouw.

Bestemmingsplan, Besluit Hogere waarden en Omgevingsvergunning inzien

Vanaf 25 oktober tot en met 5 december kunt u het bovenstaande documenten op de volgende wijzen bekijken:

  • 1.

    Op afspraak bij het Klant Contact Centrum aan Stationsplein 1. U kunt hier ook een exemplaar van het bestemmingsplan kopen.

  • 2.

    Het bestemmingsplan kunt u opvragen op www.ruimtelijkeplannen.nl via de directe link:

    NL.IMRO.0503.BP0069.

  • 3.

    Op www.delft.nl/bestemmingsplannen en klik door naar Plannen ter inzage

Informatieavond

Op maandag 12 november 2018 is er een inloopbijeenkomst van 18.00-20.00 uur op de locatie Stationsplein 1 te Delft. Tijdens deze bijeenkomst kunt u de documenten en presentaties bekijken, vragen stellen en eventueel mondeling een zienswijze indienen. 

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan

U kunt reageren op het bestemmingsplan, het is namelijk een ontwerp- bestemmingsplan. Het kan aangepast worden op basis van de reacties die erop komen. Wilt u reageren? Stuur dan een brief met uw reactie (zienswijze) op het bestemmingsplan naar:

Gemeenteraad Delft

Postbus 78

2600 ME Delft

Reageren op de ontwerpbesluiten

Over het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder en de ontwerp-omgevingsvergunning kunt u een brief met uw reactie (zienswijze) sturen naar:

College van burgemeester en wethouders Delft

Postbus 78

2600 ME Delft

Vermeld in uw reactie (zienswijze) duidelijk uw naam, adres en om welk bestemmingsplan, ontwerpbesluit of omgevingsvergunning het gaat. U kunt uw reactie indienen vanaf 25 oktober tot en met 5 december 2018.

Hoe gaat het nu verder?

Reageert u op een ontwerpbesluit of het ontwerpbestemmingsplan? Dan ontvangt u een nota waarin alle binnengekomen reacties zijn samengevat en beantwoord. De Nota zienswijzen en het bestemmingsplan worden daarna aan de gemeenteraad aangeboden. Het college van burgemeester en wethouders beantwoordt uw reactie (zienswijze) en beslist over het besluit Hogere waarden Wet geluidhinder en de Omgevingsvergunning

Vragen?

Hebt u vragen over het bestemmingsplan of de ontwerpbesluiten? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de procedure? Neem dan contact op via het Klant Contact Centrum via 14015.U kunt ook altijd kijken op www.delft.nl.

Naar boven