Ontwerpbestemmingsplan Drivingrange Golfbaan Heiloo

Logo Heiloo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Drivingrange Golfbaan Heiloo ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in het planologisch mogelijk maken van de aanleg en het gebruik als drivingrange van de gronden ten zuiden van de Lagelaan tussen het halve klaverblad van de toekomstige aansluiting op de A9 en de boerderij Lagelaan 5. Daarnaast maakt het bestemmingsplan de aanleg en het gebruik als golfbaan mogelijk van de voormalige boorlocatie van TAQA ten noorden van de Lagelaan te Heiloo. Op die gronden wordt ook de bouw van een loods voor onderhoudsmaterieel mogelijk gemaakt.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van donderdag 25 oktober 2018 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID: NL.IMRO.0399.BPdrivingrange-0301. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis van Heiloo, Raadhuisplein 1 te Heiloo en in de Openbare Bibliotheek, Westerweg 250 te Heiloo

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Heiloo postbus 1, 1850 AA Heiloo, onder vermelding van Drivingrange Golfbaan Heiloo Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het de heer C. Ouwerkerk van het Team Plannen en Projecten, tel. 088-909 7504. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Heiloo, tel. 088 – 909 75 04 of via e-mail corouwerkerk@debuch.nl.

 

Heiloo, 24 oktober 2018

Naar boven