Gemeente Amstelveen – Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan 'Legmeerpolder Zuid’ voor het realiseren van een bedrijfspand op het perceel De Loetenweg 1

Logo Amstelveen

Z18-001159

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen in afwijking van het bestemmingsplan. Met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht wordt het mogelijk gemaakt bovengenoemd bouwplan te realiseren.

Het ter plaatse geldende bestemmingsplan 'Legmeerpolder-Zuid' laat het bouwplan niet toe, omdat de gronden zijn bestemd voor 'Agrarisch-Glastuinbouw' (A-GT). Het bouwplan zal worden gerealiseerd op het in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein De Loeten.

Ter inzagelegging

De ontwerpbeschikking, de daarbij behorende ruimtelijke onderbouwing en de overige daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 25 oktober 2018 tot en met 5 december 2018 op de volgende wijzen voor een ieder ter inzage:

  • -

    in digitale vorm via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatiecode: NL.IMRO.0362.OIAVHB11xAE-OW01 en

  • -

    via de gemeentelijke viewer RO-publiceer http://0362.ropubliceer.nl/;

  • -

    in papieren vorm bij de Balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1; aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: maandag tot en met woensdag 8.30–15.30 uur, donderdag 8.30-16.30 uur, vrijdag 8.30-12.30 uur).

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kunt u uw zienswijze over de inhoud van de stukken naar voren brengen. U kunt uw zienswijze bij voorkeur schriftelijk indienen door deze te richten aan burgemeester en wethouders, postbus 4, 1180 BA Amstelveen of digitaal via de link: http://ro0362.ropubliceer.nl/.

Eventueel kunt u uw reactie mondeling naar voren brengen. Hiervoor kunt u via het centrale nummer 020 540 4911 een afspraak maken.

 

Naar boven