Bekendmaking m.e.r.-beoordelingsbesluit locatie Het Zilt

Logo Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken, overeenkomstig hoofdstuk 7 van de Wet milieubeheer bekend dat de gemeenteraad op 27 september 2018 heeft besloten dat voor het bestemmingsplan het Zilt geen milieueffectrapportage behoeft te worden opgesteld.

 

Op basis van de aangeleverde aanmeldingsnotitie en de desbetreffende paragrafen uit de genoemde bestemmingsplannen is gebleken dat de genoemde ontwikkelingen geen belangrijke nadelige milieueffecten hebben die de opstelling van een milieueffectrapportage noodzakelijk maken.

 

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag 24 oktober 2018 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van het gemeentehuis.

 

Het m.e.r. beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing ten behoeve van het nieuw vast te stellen bestemmingsplan Het Zilt. Op grond van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht staat tegen dit besluit geen bezwaar of beroep open. Eventuele bezwaren tegen dit besluit kunt u geven in het kader van de procedure van de betreffende genoemde bestemmingsplannen.

 

Naar boven