Bekendmaking voorontwerp bestemmingsplan, Hennekuilstraat, Born (NL.IMRO.1883.BPHennekuilstraat-VO01)

Logo Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij bij besluit van 9 oktober 2018 hebben ingestemd met het voorontwerp van het bestemmingsplan “Hennekuilstraat ong.” te Born (NL.IMRO.1883.BPHennekuilstraat-VO01). 

Het voorontwerp bestemmingsplan is geënt op het realiseren van een bouwkavel voor één woning aan de Hennekuilstraat (ongenummerd) te Born.

 

planbegrenzing

Het plangebied is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Born tussen sportpark Den Toren en de Groenstraat aan de Hennekuilstraat.

 

inspraak bestemmingsplan:

Het voorontwerp van dit bestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding (voorheen: plankaart), regels (voorheen: voorschriften) en een toelichting alsmede de bijbehorende onderzoeken, kunt u van vrijdag 19 oktober  tot en met donderdag 29 november 2018  inzien bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel, Markt 1 te Geleen.

De stadswinkel is uitsluitend op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur.

 

Het (voorontwerp-)bestemmingsplan kan ook digitaal worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder een eventuele inspraakreactie schriftelijk kenbaar maken bij burgemeester en wethouders, postbus 18, 6130 AA Sittard-Geleen.

   

donderdag, 18 oktober 2018

 

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven