Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit omgevingsvergunning, tevens bekendmaking coördinatiebesluit Cartils ong. (nabij Cartils 4) te Wittem

Logo Gulpen-Wittem

 

Coördinatiebesluit

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken bekend dat de gemeenteraad op 26 oktober 2017 heeft besloten toepassing te geven aan de coördinatiebepaling van artikel 3:30 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening voor het project Cartils ongenummerd (nabij Cartils 4) te Wittem, kadastraal bekend gemeente Wittem, sectie P, nr. 472/473. De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de besluiten behorende bij deze ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren en gelijktijdig bekend te maken. Het doorlopen van deze procedure heeft tot gevolg dat tevens bundeling van rechtsbescherming plaatsvindt. Hierdoor hoeft een belanghebbende burger slechts tegen één besluit rechtsmiddelen aan te wenden. Het College van Burgemeester en Wethouders verzorgt de coördinatie tussen de vaststelling van het bestemmingsplan en het verlenen van de omgevingsvergunning. De bevoegdheid tot vaststelling van het bestemmingsplan blijft in handen van de gemeenteraad.

Het coördinatiebesluit ligt van 25 oktober 2018 tot en met 5 december 2018 ter inzage.

Zie verder onder ‘ter inzage’.

Het is niet mogelijk tegen dit coördinatiebesluit bezwaar of beroep in te stellen.

Ontwerpbesluiten

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Witem maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat zij het (ontwerp)bestemmingsplan ‘RVR-woningen Cartils te Wittem’ en de hiermee gecoördineerde ontwerpbesluiten omgevingsvergunning ter inzage leggen.

 

1. Ontwerpbestemmingsplan ‘RVR-woningen Cartils te Wittem’

Het ontwerpbestemmingplan voorziet in de wijziging van de situering van de bestaande bouwvlakken en brengt het aantal te bouwen woningen terug van drie naar twee stuks. Het ontwerpbestemmingsplan ‘RVR-woningen Cartils te Wittem’ ligt van 25 oktober 2018 tot en met 5 december 2018 voor iedereen ter inzage.

2.Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Cartils ong. Wittem, kadastraal bekend gemeente Wittem, sectie P, nr. 472

Er is een omgevingsvergunning aangevraagd voor het bouwen van een woning met garage. Het ontwerpbesluit bevat ons voornemen om deze vergunning te verlenen. Het ontwerpbesluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning ligt met ingang van 25 oktober 2018 tot en met 5december 2018 voor iedereen ter inzage.

3. Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Cartils ong. Wittem, kadastraal bekend gemeente Wittem, sectie P, nr. 473

Er is een omgevingsvergunning aangevraagd voor het bouwen van een woning met garage. Het ontwerpbesluit bevat ons voornemen om deze vergunning te verlenen. Het ontwerpbesluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning ligt met ingang van 25 oktober 2018 tot en met 5december 2018 voor iedereen ter inzage.

Ter inzage

Inzien kan via:

  • -

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden klantcontactcentrum (maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en donderdagavond tot 20.00 uur). Indien u een persoonlijke toelichting op het plan wenst dient u een afspraak te maken via het klantcontactcentrum.

  • -

    De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (onderwerpen / bestemmingsplannen / overzicht-bestemmingsplannen).

  • -

    www.ruimtelijkeplannen.nl (www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1729.bpcartilsrvr-ON01)

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kan iedereen (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan ‘RVR-woningen Cartils te Wittem’ en de hiermee gecoördineerde ontwerp-omgevingsvergunning Cartils ongenummerd Wittem. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de Gemeente Gulpen-Wittem, Postbus 56, 6270 AB Gulpen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Projecten, mevrouw mr. M.J.M. Godschalk via het algemene telefoonnummer 14043.

Zienswijzen die betrekking hebben op het ontwerpbestemmingsplan dienen gericht te worden aan de Gemeenteraad van Gulpen-Wittem.

Zienswijzen die betrekking hebben op het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen dienen gericht te worden aan het college van Burgemeester en wethouders.

Wij verzoeken u in uw brief duidelijk aan te geven of uw zienswijze betrekking heeft op het ontwerp-bestemmingsplan of de ontwerp-omgevingsvergunning.

Naar boven