[Ontwerpuitwerkingsplan ‘Dirk Fockstraat, Wijk bij Duurstede’ - zaaknummer 23119]

Logo Wijk bij Duurstede

[Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maakt bekend dat het ontwerpuitwerkingsplan ‘Dirk Fockstraat, Wijk bij Duurstede’ met ingang van 1 februari 2018 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het ontwerpuitwerkingsplan ‘Dirk Fockstraat, Wijk bij Duurstede’ voorziet in een planologisch-juridisch kader om de bouw van 40 woningen mogelijk te maken binnen de uitwerkingsbevoegdheid van het bestemmingsplan ‘Woongebieden Wijk bij Duurstede 2016’. Van deze 40 woningen zijn 22 woningen aangewezen als starterswoningen.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via de volgende website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0352.wbddirkfock-uon1

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen (onder vermelding van zaaknummer 23119) worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Leefomgeving, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer S. Witter van het team Leefomgeving, telefoon 06 -22 01 03 36. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve uitwerkingsplan.]

[31-01-2018]

[gemeente Wijk bij Duurstede]

Naar boven