Ontwerpbesluiten omgevingsvergunningen Vlielandseweg 6 c Pijnacker

Logo Pijnacker-Nootdorp

Burgemeester en wethouders van Pijnacker-Nootdorp maken bekend dat ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf 22 oktober 2018 zes weken ter inzage liggen:

De ontwerpbesluiten (dossiernummers: 018-1120 en 1121) voor het vervangen van een vrijstaande woning door een twee-onder-één-kapwoning aan de Vlielandseweg 6 c in Pijnacker met de hierbij behorende stukken.

Inzien ontwerpbesluiten:

Gedurende de in de eerste alinea genoemde termijn van terinzagelegging kunnen de ontwerpbesluiten met de hierbij behorende stukken worden ingezien in het Gemeentekantoor te Pijnacker (Oranjeplein 1). Openingstijden:

–maandag, woensdag en vrijdag 08.30 - 17.00 uur;

–dinsdag en donderdag 08.30 - 20.00 uur.

Zienswijze naar voren brengen:

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door een ieder een zienswijze naar voren worden gebracht over het ontwerpbesluit. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling.

Schriftelijk: Aan burgemeester en wethouders van Pijnacker-Nootdorp, t.a.v. afdeling Backoffice, team Ruimtelijke Zaken, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Vermeld bij uw zienswijze duidelijk de locatie, omschrijving en het dossiernummer van het project.

Mondeling: Hiervoor kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar: 14015 (maandag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 15.00 uur en vrijdag van 07.00 uur tot 11.00 uur).

Vervolgprocedure:

Na afloop van de termijn wordt op de omgevingsvergunningaanvragen beslist en deze worden op de in de gemeente Pijnacker-Nootdorp gebruikelijke wijze bekendgemaakt. Bent u belanghebbende én heeft u tegen de ontwerpbesluiten een zienswijze naar voren gebracht, dan kunt u tegen de beslissing beroep instellen bij de rechtbank.

Pijnacker-Nootdorp,

Burgemeester en wethouders van Pijnacker-Nootdorp

Naar boven