Wijzigingsplan ‘Westdijk 57a Mijnsheerenland’

Logo Binnenmaas

Burgemeester en wethouders van Binnenmaas maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat op 18 september 2018 het wijzigingsplan ‘Westdijk 57a Mijnsheerenland’ ongewijzigd is vastgesteld. Het wijzigingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming van een agrarische bestemming naar een woonbestemming (burgerwoning) op het perceel Westdijk 57a in Mijnsheerenland’.

Het vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 22 oktober 2018 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis aan de Sportlaan 22 in Maasdam. U kunt het wijzigingsplan ook raadplegen via de website van de gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl, en via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘NL.IMRO.0585.WPMHLWdijk57aVG01’.

Gedurende de ter inzage termijn kan door belanghebbenden tegen het vaststellingsbesluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

 

B.M. Brekelmans mr. drs. A.J. Borgdorff

Maasdam, 19 oktober 2018

 

Naar boven