Ontwerpbestemmingsplan Oosthuizerweg 78 Noordbeemster

Logo Beemster

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beemster maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Oosthuizerweg 78 Noordbeemster’ ter inzage ligt ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van het agrarisch bedrijf op het perceel Oosthuizerweg 78 te Noordbeemster. Het betreft het nieuw plaatsen van een stal en de daarvoor noodzakelijke verplaatsing van de voeropslag waarbij het geldende agrarische bouwvlak deels wordt overschreden. Ook bestaat het plan uit het realiseren van een nieuwe inrit en (als 2e fase), het splitsen van de stolp, waardoor twee bedrijfswoningen kunnen worden gerealiseerd.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorend ontwerpvaststellingsbesluit met ingang van 22 oktober tot en met 3 december 2018 van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur en maandag ook van 13.30 tot 19.00 uur voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Beemster, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.beemster.net/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0370.Oosthuizerwg78-on01).

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij de gemeenteraad van de gemeente Beemster, postbus 7, 1462 ZG Middenbeemster. Degenen die buiten de openingstijden van het gemeentehuis van Beemster inzage willen hebben en degenen die mondeling hun zienswijze naar voren willen brengen, kunnen contact opnemen met het Klantcontactcentrum van de gemeente Purmerend, telefoonnummer (0299) 452 452.

 

Naar boven