[ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING Kerkstraat 117/Roskam 1 te Zeeland]

Logo Landerd

[Burgemeester en Wethouders van Landerd zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een vergunning te verlenen.  

 

Inhoud

Burgemeester en wethouders van Landerd willen vergunning verlenen voor:

Kerkstraat 117, 5411 CK Zeeland; het realiseren van een bovengrondse propaangastank met bijbehorende voorzieningen naast de bestaande LPG tank en het gebruik van het achterste gedeelte van het perceel Roskam 1 te Zeeland ten behoeve van de bedrijfsvoering voor een termijn van ten hoogste 5 jaar (dossiernummer HZ-2017-0209).

 

Het plan bekijken

De ontwerp-vergunning met bijlagen ligt met ingang van 22 oktober 2018 gedurende zes weken  ter inzage bij de afdeling Ruimte. Voor het inzien van de stukken kan een afspraak worden gemaakt.

De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Wilt u een reactie geven?

Een ieder kan binnen de genoemde termijn schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerpbesluit kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Landerd.

Alleen belanghebbenden die hun zienswijze tegen het desbetreffende ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht op de wijze als hiervoor omschreven en belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen te zijner tijd tegen het nog te verlenen definitieve besluit, beroep instellen bij de rechtbank Oost-Brabant, locatie ‘s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht te ‘s-Hertogenbosch.

 

Vragen?

Voor nadere informatie over het plan of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw S. v.d. Burgt van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0486-458111.

]

Naar boven