Ontwerpbestemmingsplan, Langbroekerdijk A 34-36, Langbroek

Logo Wijk bij Duurstede

Zaaknummer 25823

 

Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Langbroekerdijk A 34-36, Langbroek’ met ingang van 18 oktober 2018 gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via de volgende weblink:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0352.bgblangbdijkA34-bon1

 

De geplande ontwikkeling betreft de volledige sanering van het agrarisch bedrijf, inclusief sloop van 2307 m2 aan voormalige bedrijfsbebouwing, en de nieuwbouw van één vrijstaande woning met toepassing van de ruimte voor ruimte-regeling. De twee al aanwezige agrarische bedrijfswoningen worden omgezet naar burgerwoningen, waarbij de tweede, aan de oorspronkelijke woonboerderij gebouwde bedrijfswoning, wordt gesloopt en herbouwd tot vrijstaande woning. Het aantal woningen binnen het voormalig agrarisch bouwvlak zal na de bestemmingswijziging drie zijn. Het plan wordt opgezet volgens de éen erfgedachte.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen (onder vermelding van zaaknummer 28523) worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Leefomgeving, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede. Voor het bekijken van de stukken op het gemeentehuis of het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met Erik Uittenbroek van het team Leefomgeving, telefoon 0343-595 595. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

 

Kenmerk gemeente WbD: 2018-487

 

Naar boven