Bekendmaking Wet geluidhinder Zevenhuizen-Zuid Fase 4

Logo Zuidplas

BESLUIT VASTSTELLEN HOGERE WAARDEN

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas hebben het volgende besluit genomen:

•Het vaststellen van hogere geluidswaarden voor Zevenhuizen-Zuid Fase 4 op de locatie Zevenhuizen-Zuid Fase 4. Dit besluit is geregistreerd onder kenmerk 2018073760.

Terinzagelegging

Dit besluit met bijlagen ligt met ingang van donderdag 18 oktober 2018 gedurende zes weken (tot en met 29 november 2018) ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 2 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Op de website van de gemeente Zuidplas kunt u het plan tevens inzien als pdf-bestand (www.zuidplas.nl > In Zuidplas > Bouwen > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen in voorbereiding > Zevenhuizen > Zevenhuizen-Zuid Fase 4 – vastgesteld bestemmingsplan).

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende een periode van zes weken een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift kan ook digitaal worden ingesteld via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. De termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van dit besluit en de motivering van het beroep bevatten. Verder verzoeken wij een kopie van het bestreden besluit mee te sturen en aan te geven op welk telefoonnummer en e-mailadres u bereikbaar bent. Het indienen van beroep betekent overigens niet dat het besluit niet geldt.

Naar boven