Vaststelling wijzigingsplan ‘Nieuw-Lekkerland, Lekdijk 136’

Logo Molenwaard

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maakt het college van Molenwaard bekend dat op 5 oktober 2018 het wijzigingsplan ‘Nieuw-Lekkerland, Lekdijk 136’, planidentificatienummer NL.IMRO.1927.WPLekdijk136NLL-VG01 is vastgesteld, waarbij de bestemming van de gronden die zijn voorzien van de aanduiding 'wro-zone - wijzigingsgebied' geheel wordt gewijzigd in de bestemming 'Bedrijventerrein - Geluidgezoneerd'.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en het besluit van het college liggen met ingang van vrijdag 19 oktober 2018 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn in te zien tijdens openingstijden in de bibliotheek van Nieuw-Lekkerland aan het Raadhuisplein 1. Daarnaast zijn de stukken digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nlr via identificatienummer NL.IMRO.1927.WPLekdijk136NLL-VG01

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van het college beroep worden ingesteld door degenen die zich tijdig met een zienswijze tot het college hebben gewend, en belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tot het college te wenden.

Ook kunt u tijdens deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Zo’n verzoek stuurt u naar de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. Een beroepschrift en verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Bij het indienen van een beroepschrift of voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan van het collegetreedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend. Is een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening ingediend dan treedt het besluit van het college niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.J. Habermehl, team Omgeving, via telefoonnummer 140184 .

 

Naar boven