Besluit houdende benoeming en vergoeding van leden van de Adviescommissie Beleidsexperiment Menselijk Kapitaal

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat,

Gelet op artikel 3.21.7 van de Subsidieregeling beleidsexperiment menselijk kapitaal;

Gelet op artikel 2, eerste lid, van de Wet vergoedingen adviescolleges en commissies;

Besluit:

Artikel 1

Met ingang van 25 oktober 2018 worden voor een periode van 1 maand tot lid van de Adviescommissie beleidsexperiment menselijk kapitaal benoemd:

  • a. de heer Paul Veger, te Rijnsburg, tevens voorzitter;

  • b. mevrouw Fabiènne Hendricks, te Bloemendaal;

  • c. de heer Ton Beune, te Enschede;

  • d. mevrouw Marsha Wagner, te Zandvoort.

Artikel 2

  • 1. Aan de voorzitter wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 18 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor achteraf wordt vastgesteld en gepubliceerd in de Staatscourant.

  • 2. Aan de leden wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 16 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor achteraf wordt vastgesteld en gepubliceerd in de Staatscourant.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkene(n) en aan de Adviescommissie beleidsexperiment menselijk kapitaal.

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, namens deze: B. Leeftink directeur-generaal van het directoraat-generaal Bedrijfsleven & Innovatie

Naar boven