Ontwerpwijzigingsplan “Fûgelsang 21 - Jonkerslân”

Logo Opsterland

Burgemeester en wethouders van Opsterland maken bekend dat met ingang van donderdag 18 oktober 2018, gedurende zes weken het ontwerpwijzigingsplan “Fûgelsang 21 - Jonkerslân” voor een ieder ter inzage ligt.

 

Strekking van het wijzigingsplan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘maatschappelijk’ naar ‘wonen’ voor het perceel Fûgelsang 21 in Jonkerslân. Om de ontwikkeling juridisch-planologisch te kunnen regelen, is het opstellen van een wijziging van het bestemmingsplan “Jonkerslan Kom” (vastgesteld op 17 september 2013) noodzakelijk.

 

Het inzien van het plan

U kunt het digitale ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken inzien via de link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0086.07BPWFugelsang21-0201. Daarnaast is het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Hoofdstraat 82 te Beetsterzwaag. De publicatie is eveneens te raadplegen op www.opsterland.nl (inwoners/ wonen, bouwen en verbouwen/ officiële bekendmakingen).

 

Indienden zienswijze

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze op het genoemde ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Opsterland, postbus 10.000, 9244 ZP Beetsterzwaag. Een mondelinge zienswijze geven op het ontwerpwijzigingsplan kan bij team Samen Werken. U kunt hiervoor contact opnemen met het secretariaat Ruimtelijke Plannen, tel. (0512) 386 222.

 

Daarnaast kan bij de medewerkers van de team Samen Werken nadere informatie worden verkregen over de inhoud en achtergronden van het genoemde ontwerpwijzigingsplan.

 

Beetsterzwaag, 17 oktober 2018.

Burgemeester en wethouders van Opsterland

Naar boven