Regeling gebiedsaanwijzing gasaansluitplicht

Logo Haarlemmermeer

[Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken bekend dat op grond van artikel 2 van de 'Regeling gebiedsaanwijzing gasaansluitplicht' onderstaande kavels (in deelplan A van woningbouwlocatie Quatrebras, Badhoevedorp) zijn aangewezen als een gebied waar de gasaansluitplicht tot 1 januari 2019 blijft gelden. Datum besluit: 9-10-2018 (datum besluit is datumbekendmaking), registratienummer 2018.0064991

 

Kavel 4 (kadastraal perceel H11696), kavel 5 (kadastraal perceel H11675, kavel 12 (kadastraal perceel H11686), kavel 13 (kadastraal perceel H11694), kavel 14 (kadastraal perceel H11688), kavel 19 t/m 23 en kavels 32 en 33 (kadastraal perceel H11682, nog te splitsen).

Inzien 

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn gedurende zes weken na bekendmaking van dit besluit in te zien op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ro. Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Op afspraak zijn deze stukken dagelijks in te zien van 9-13 uur. Een afspraak maakt u via 0900-1852.

Bent u het niet eens met dit besluit?

Als u belanghebbende bent bij het besluit, kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking daarvan een bezwaarschrift indienen. Let op: de dag van bekendmaking is niet dezelfde datum als de publicatiedatum van dit blad.

In uw bezwaar moet het volgende staan:

- uw naam en adres;

- de datum waarop u het bezwaar schrijft;

- een omschrijving van dit besluit;

- de reden waarom u bezwaar maakt;

- uw handtekening.

U kunt ook iemand machtigen om namens u bezwaar te maken. Uw gemachtigde moet dan uw machtiging met het bezwaar meesturen.

U kunt uw bezwaar sturen aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer, ter attentie van team Juridische Zaken, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR te Haarlem. De voorzieningenrechter kan eventueel wel de werking van het besluit schorsen.

U kunt ook digitaal bezwaar maken. Dat kunt u doen via https://haarlemmermeergemeente.nl/bezwaar-en-beroep. U moet dan wel een elektronische handtekening (DigiD) hebben.]

Naar boven