Gemeente Amstelveen – Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan Wester Amstel woning Amsteldijk Noord 56.

Logo Amstelveen

Z 18-002527

Het college van burgemeester en wethouders van Amstelveen maakt, ingevolge artikel 3.10 van de Wabo, bekend dat zij voornemens is in afwijking van het bestemmingsplan ‘Wester Amstel’ een omgevingsvergunning te verlenen voor de realisatie van een woning met carport/berging op het perceel Amsteldijk Noord 56.

De aanvraag om omgevingsvergunning past op onderdelen niet binnen de regels van het thans geldende bestemmingsplan “Wester Amstel”. De gronden waarop de woning met carport/berging wordt gerealiseerd hebben de bestemming ‘Agrarisch-Bouwperceel’ en het gewenste gebruik is particulier. De woning is wel in overeenstemming met het Beeldkwaliteitsplan Amsteldijk en in het ontwerp bestemmingsplan Wester-Amstel 2018 is de bestemming van het perceel reeds gewijzigd in ‘Wonen’. Met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht wordt het mogelijk gemaakt bovengenoemd bouwplan te realiseren.

Ter inzagelegging

De aanvraag om omgevingsvergunning, de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing en de overige daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 18 oktober 2018 tot en met 28 november 2018 op de volgende wijzen voor een ieder ter inzage:

- in digitale vorm via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatiecode: NL.IMRO.0362.OIAVHB03xN-OW01 en

- via de gemeentelijke viewer RO-publiceer http://0358.ropubliceer.nl/;

- in papieren vorm bij de Balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1; aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: maandag tot en met woensdag 8.30–15.30 uur, donderdag 8.30-16.30 uur, vrijdag 8.30-12.30 uur).

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kunt u uw zienswijze over de inhoud van de stukken naar voren brengen. U kunt uw zienswijze bij voorkeur schriftelijk indienen door deze te richten aan burgemeester en wethouders, postbus 4, 1180 BA Amstelveen of digitaal via de link: http://ro0362.ropubliceer.nl/.

Eventueel kunt u uw reactie mondeling naar voren brengen. Hiervoor kunt u via het centrale nummer 020-5404911 een afspraak maken.

 

 

Naar boven