Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht - Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (met gebruikmaking van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° Wabo) voornemens zijn vergunning te verlenen voor wat betreft de volgende activiteiten:

Activiteit:

  • -

    Bouwen (art. 2.1, lid 1 onder a Wabo)

  • -

    Planologisch afwijken (art. 2.1, lid 1 onder c Wabo)

Voor : het gewijzigd bouwen van de 2 overkappingen (2 laadstations)

Locatie : locatie rijksweg A16, locatie parkeerplaats, 1 x naast Macdonalds en 1 x aan zijde Shell-station te Hendrik-Ido-Ambacht

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken voor het gewijzigd bouwen van de 2 overkappingen (2 laadstations) kunt u vanaf donderdag 1 februari 2018 tot en met woensdag 14 maart 2018 inzien in de informatieruimte van het gemeentehuis. U kunt ook de informatie op de gemeentelijke website https://www.h-i-ambacht.nl/bouwplaninzien of op ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0531.pb16A16laadherz-2001 raadplegen. De bronbestanden van het ontwerpbesluit zijn geplaatst op http://ro.h-i-ambacht.nl/0531.

In de periode van zes weken vanaf donderdag 1 februari 2018 tot en met woensdag 14 maart 2018 kunnen door een ieder zienswijzen naar voren brengen over de ontwerpbeschikking. Een zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en moet worden gericht aan Burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht, ter attentie van de heer M.L. van Holten van de afdeling Beheer Openbare Ruimte. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven