Verkeersmaatregel Frans van Waesberghestraat en Visbrug te Hulst

Logo Hulst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hulst maken bekend dat zij in verband met werkzaamheden aan het project “Residentie Gravenhof” een verkeersmaatregel hebben genomen. Hierbij wordt de Frans van Waesberghestraat, gelegen tussen de Vestdijkstraat en de Steenstraat, en de Visbrug te Hulst voor alle verkeer afgesloten in de periode van donderdag 11 oktober 2018 tot en met vrijdag 31 mei 2019. De doorgang voor voetgangers in de Frans van Waesberghestraat blijft gewoon open. In verband met de veiligheid is de Visbrug, gelegen tussen de Overdamstraat en het ’s-Gravenhofplein wel voor voetgangers afgesloten.

 

Het afgesloten gedeelte van de Frans van Waesberghestraat wordt ingericht als bouwplaats, daar in verband met het nadere bouwproject, “De Brouwerij” op het ’s-Gravenhofplein onvoldoende plaats over blijft om het ’s-Gravenhofplein in te richten als bouwplaats.

 

Het verkeer vanuit de Frans van Waesberghestraat kan via de Vestdijkstraat of de Grote Zwanen-straat zijn/haar weg vervolgen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen & Werken, tel.: 14 0114.

 

Hulst, 12 oktober 2018

 

Burgemeester en wethouders van Hulst

De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven