Omgevingsvergunning herstel van de Geleenbeek tussen de Rijksweg A76 en de Putterweg

Logo Voerendaal

Burgemeester en wethouders van Voerendaal maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure is gevolgd:

Omgevingsvergunning herstel van de Geleenbeek tussen de Rijksweg A76 en de Putterweg (zaaknummer 43250)

De werkzaamheden hebben betrekking op natuurherstel, ecologische ontwikkeling en verbetering van de recreatieve ontsluiting en vinden plaats in het kader van het project Corio Glana.

Op grond van artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze kenbaar te maken, binnen 6 weken na de datum van bekendmaking van dit besluit schriftelijk en gemotiveerd beroep instellen bij de Rechtbank Limburg, locatie Roermond, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Gedurende de beroepstermijn ligt het besluit en bijbehorende stukken ter inzage op het Klantcontactcentrum van de gemeente Voerendaal. De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Daarnaast kunt u – indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dit vereist – aan de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken ter zake een voorlopige voorziening te treffen. U kunt ook digitaal beroep instellen of een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site vindt u de precieze voorwaarden.

 

Voerendaal, 11 oktober 2018

College van Burgemeester en Wethouders gemeente Voerendaal

Naar boven