Omgevingsvergunning voor het restaureren van de Koutermolen aan de Molenstraat 46 in Hoedekenskerke, Borsele

Logo Borsele

Door de heer L. van der Torren, van Rothuizen Architect­en Stedenbou­wkund­igen, namens de heer J. Roelse, voorzitter van de Stichting ‘De Koutermol­en’ is een aanvraag om omgevingsvergunning ingediend met de deelactiviteiten ‘Bouwen’ en ‘Verrichten van handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten’ voor het restaureren van de Koutermolen aan de Molenstraat 46 in Hoedekenskerke. Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de gevraagde omgevingsvergunning voor onbepaalde tijd hebben verleend.

Inzage

Het betreft een aanvraag die wordt behandeld volgens de uitgebreide voorbereidingsprocedure zoals omschreven in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Een ontwerp van de omgevingsvergunning en de bijbehorende voorschriften met de aanvraag heeft vanaf dinsdag 28 augustus 2018 tot en met maandag 8 oktober 2018 voor iedereen ter inzage gelegen. De stukken konden worden geraadpleegd via de gemeentelijke website (www.borsele.nl) Daarnaast kon de ontwerpbeschikking tijdens de openingsuren van het gemeentehuis aan de Stenevate 10 in Heinkenszand worden ingezien.

Beroep

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders van Borsele op het ontwerpbesluit kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan, kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na publicatie van het besluit beroep instellen.

Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij Rechtbank Zeeland West-Brabant, Team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA, Breda. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Breda, sector bestuursrecht. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de (gemeentelijke) website.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Toorenaar van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Zij is bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113.

Heinkenszand, 9 oktober 2018

 

Naar boven