Bestemmingsplan parapluplan parkeernormen Schouwen-Duiveland

Logo Schouwen-Duiveland

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het op 27 september 2018 vastgestelde bestemmingsplan ‘parapluplan parkeernormen Schouwen-Duiveland’ met identificatienummer NL.IMRO.1676.00255Bpp-VA01 van 15 oktober 2018 tot en met 26 november 2018 voor iedereen ter inzage ligt. U kunt het digitale bestemmingsplan raadplegen via www.schouwen-duiveland.nl. Ook ligt het in deze periode in de hal van het gemeentehuis, waar u het tijdens de openingstijden van het gemeentehuis kunt inzien.

 

Het bestemmingsplan is een zogenaamd paraplubestemmingsplan. In het paraplubestemmingsplan worden in één keer meerdere bestemmingsplannen herzien waarbij alleen een regeling voor de aanleg van parkeerplaatsen bij nieuwbouwplannen aan de bestemmingsplannen wordt toegevoegd. Het paraplubestemmingsplan heeft betrekking op alle geldende bestemmingsplannen en wijzigingsplannen van Schouwen-Duiveland, uitgezonderd het in 2017 vastgesteld bestemmingsplan Brouwerseiland. In dat plan zijn in de regels voor het gehele gebied specifieke parkeernormen opgenomen.

 

Het ontwerpbestemmingsplan heeft van 26 juni 2018 tot en met 6 augustus 2018 ter inzage gelegen. In deze periode zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

 

Van 16 oktober 2018 tot en met 26 november 2018 kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het voorgaande ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. U kunt ook langs digitale weg het beroepschrift indienen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Voor de precieze voorwaarden verwijzen wij u naar de genoemde site.

Het is mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van deze afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

 

Het bestemmingsplan, indien geen sprake is van een voorlopige voorziening, in werking op 27 november 2018.

Zierikzee, 12 oktober 2018

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven