Vaststelling besluit hogere waarde, lawaai door bedrijven en verkeer, industrieterrein NDSM-werf, Cornelis Douwesterrein en de Klaprozenweg en de Ms van Riemsdijkweg op de gevels van de woningen op het terrein tt. Vasumweg 32, 34b, 34c, 34d en 36, toekomstig huisnr ms. Van Riemsdijkweg 2 en tt Vasumweg 32, 34, 36 ,38, 40 en 42, 1033 SC, Amsterdam

Logo Amsterdam

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord maakt bekend dat zij besloten heeft om een hogere waarde vast te stellen vanwege lawaai door bedrijven en verkeer op het industrieterrein NDSM-werf, Cornelis Douwesterrein en de Klaprozenweg en de Ms van Riemsdijkweg op de gevels van de woningen op het terrein tt. Vasumweg 32, 34b, 34c, 34d en 36, toekomstig huisnr ms. Van Riemsdijkweg 2 en tt Vasumweg 32, 34, 36 ,38, 40 en 42, 1033 SC). Het besluit ligt gedurende zes weken na 11 oktober 2018 voor een ieder (digitaal) ter inzage bij het stadsloket van het stadsdeel Noord, Buikslotermeerplein 2000, 1025 XL Amsterdam. Het stadsloket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.

 

Beroep

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden (diegenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend of die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in de gelegenheid te zijn geweest om een zienswijze in te dienen) binnen zes weken nadat het besluit ter inzage is gelegd, tegen dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift dient ten minste te bevatten de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroepschrift is gericht en de gronden van het beroep. Het beroepschrift dient (met een afschrift van het besluit waartegen beroep wordt gemaakt) geadresseerd te worden aan de Raad van State, ter attentie van de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

 

Crisis- en herstelwet van toepassing

(Crisis- en herstelwet, artikel 1.1, lid 1, juncto bijlage I of II en artikel 5.1, lid 1, juncto Besluit uitvoering Crisis- en Herstelwet, artikel 11)

Dit besluit heeft betrekking op een project waarop afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing is. Dit brengt met zich mee dat alle beroepsgronden in het beroepschrift dienen te worden opgenomen en dat deze gronden na afloop van de beroepstermijn niet meer kunnen worden aangevuld.

 

Voorlopige voorziening

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Indien beroep is ingesteld bij de Raad van State, kan aan de voorzieningenrechter van de Raad van State worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen. Omdat de gevolgen van dit besluit (door eventuele vernietiging ervan) ongedaan kunnen worden gemaakt, heeft het indienen van zo een verzoek echter geen toegevoegde waarde.

Een verzoek om voorlopige voorziening (met een afschrift van het besluit en het ingediende beroepschrift) dient te worden gezonden aan: Raad van State, ter attentie van de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Hieraan zijn kosten (griffierecht) verbonden.

 

Dossiernummer: OLO3169317/Z17-81811/86045

 

Amsterdam, 11 oktober 2018

Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam

Naar boven