Ontwerpwijzigingsplan Zeedijk 5f ter inzage

Logo Dordrecht

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het ontwerpwijzigingsplan "Zeedijk 5f" (NL.IMRO.0505.WP173Zeedijk5f-2001) met bijbehorende stukken met ingang van 15 oktober 2018 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het wijzigingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

Het plangebied ligt in het landelijk gebied van de gemeente en betreft een gedeelte van het perceel Zeedijk 5f, kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie X 608.

Het plangebied komt overeen met het wijzigingsgebied zoals aangegeven in het bestemmingsplan Nieuwe Dordtse Biesbosch en wordt begrensd door:

- in het noorden: de Zeedijk;

- in het oosten: het perceel kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie X 287.;

- in het zuiden: het perceel kadastraal bekend gemeente Dordrecht, sectie X 594;

- in het westen: het deel van het perceel Zeedijk 5f dat buiten het wijzigingsgebied ligt;

Er is een plan ontwikkeld dat voorziet in het slopen van de voormalige agrarische bedrijfsbebouwing op het perceel Zeedijk 5f en het in plaats daarvan oprichten van één woning.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging (t/m 26 november 2018) bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen omtrent het ontwerp naar voren brengen (adres:

Burgemeester van Dordrecht, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht).

Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend onder vermelding van 'zienswijze ontwerpwijzigingsplan Zeedijk 5f'. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk 19 november 2018 een telefonische afspraak te worden gemaakt, tel. (078) 770 4951.

 

Dordrecht, 12 oktober 2018

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven