Vaststelling bestemmingsplan Gedenklaan

Logo Gouda

De gemeenteraad van Gouda heeft op 26 september 2018 het bestemmingsplan Gedenklaan vastgesteld.

Op de locatie Gedenklaan heeft een schoolgebouw gestaan welke ter voorkoming van overlast door vandalisme eind 2011 is gesloopt. Het project voorziet in de bouw van zes (half)vrijstaande woningen aan de Voorwillenseweg en twaalf rijwoningen aan de Gedenklaan en is in overleg met de buurt tot stand gekomen.

Het bestemmingsplan Gedenklaan met planidentificatienummer NL.IMRO.0513.1014BPGedenklaan-VA01 en de daarbij behorende stukken liggen van 11 oktober 2018 tot en met 21 november 2018 op de volgende wijzen ter inzage:

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan met ingang van 12 oktober 2018 tot en met 21 november 2018 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat voor belanghebbenden:

  • 1.

    die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • 2.

    die bezwaar hebben tegen de aangebrachte wijzigingen;

  • 3.

    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt. 

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking voor het bestemmingsplan. Degene die beroep instelt kan daarom tegelijk een verzoek om een voorlopige voorziening vragen aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, op hetzelfde adres. 

Het vaststellingsbesluit treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Is op dat moment nog niet beslist over een verzoek tot een voorlopige voorziening, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan dat er op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

 

Gouda, 10 oktober 2018.

Naar boven