Gemeente Nissewaard – Vastgesteld Bestemmingsplan Beneden Toldijk

Logo Nissewaard

De raad van de gemeente Nissewaard heeft op 19 september 2018 het bestemmingsplan ‘Beneden Toldijk’ vastgesteld.

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van twee woningen. De initiatiefnemer is voornemens om op het perceel tussen Toldijk 7 en Toldijk 7a, twee vrijstaande woningen te ontwikkelen. De twee vrijstaande woningen sluiten qua situering aan op de lintbebouwing op de Toldijk en zijn onderdeel van het stedenbouwkundig plan Heer & Meester.

Plangebied

Het bestemmingsplan Beneden Toldijk is gelegen in Hekelingen.

Planfase

Vastgesteld

Plannummer

NL.IMRO.1930.BPBENEDENTOLDIJK-3001

Inzage

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken van 8 oktober 2018 tot 20 november 2018 inzien:

Reacties

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze over het ontwerp bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende, die aantoont dat hij dat redelijkerwijs niet heeft kunnen doen, tegen het besluit van de gemeenteraad schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Degene, die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Meer weten?

Wilt u een afspraak maken of meer weten over het vastgestelde bestemmingsplan, bel dan met het team Stadsontwikkeling via telefoonnummer: 140181.

Naar boven