WET RUIMTELIJKE ORDENING

Logo Westvoorne

Ontwerpbestemmingsplan

Zwartelaan 26 Oostvoorne

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Zwartelaan 26 Oostvoorne ter inzage wordt gelegd. De stukken liggen met ingang van 18 oktober 2018 voor een periode van zes weken ter inzage.

U kunt de stukken downloaden van de website www.westvoorne.nl/grondgebied, onder het kopje ‘bestemmingsplannen’. Ook kunt u het plan inzien via de website RO-Online: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (IMRO-code) van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0614.Zwartelaan26-0010. Tot slot kunt u de stukken op papier inzien in het

gemeentehuis, Raadhuislaan 6 in Rockanje.

Inhoud bestemmingsplan

Het plangebied ligt in het bestemmingsplan “Dorpsgebied Oostvoorne” en heeft betrekking op het perceel Zwartelaan 26 in Oostvoorne. Het bestemmingsplan maakt vervangende nieuwbouw van de woning mogelijk buiten het bestaande bouwvlak. Hiervoor moet wel alle bestaande bebouwing op het perceel zijn gesloopt. Het aantal woningen (één) neemt niet toe.

Indienen zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn van het ontwerpbestemmingsplan kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan geven. Zienswijzen kunnen door een ieder worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen richt u aan de gemeenteraad van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje. Wanneer u mondeling een zienswijze wilt geven, kunt u hiervoor een

afspraak maken met de behandelend ambtenaar van het team VROM. U bereikt hem/haar via het Servicepunt Westvoorne, telefoonnummer 14 0181.

Rockanje, 17 oktober 2018

Burgemeester en Wethouders van Westvoorne

de secretaris, R.G. Beek

de burgemeester, P.E. de Jong

Naar boven