Terinzagelegging vastgesteld besluit Dronten – Nieuwbouw Zwembad Overboord(D1001)

Logo Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat er voor het plan Dronten – Nieuwbouw Zwembad Overboord (D1001) een besluit ter inzage ligt.

Dit plan ligt aan de Educalaan 30 te Dronten en vervangt het nu geldende bestemmingsplan en maakt de bouw van een nieuw zwembad achter het bestaande zwembad mogelijk. Na deze nieuwbouw zal het bestaande zwembad gesloopt worden en zullen op die plek extra parkeerplaatsen worden aangelegd.

 

Het volgende ongewijzigd vastgestelde besluit ligt ter inzage;

vastgesteld bestemmingsplan Dronten – Nieuwbouw Zwembad Overboord (D1001) op grond van de Wet ruimtelijke ordening;

 

U kunt de betreffende stukken inzien van 11 oktober 2018 tot en met 22 november 2018bij de publieksbalie van het gemeentehuis op afspraak. De stukken zijn ook beschikbaar op www.dronten.nl.

Het bestemmingsplan is ook beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl/

 

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de beroepstermijn die ingaat na de eerste dag van de terinzagelegging kunt u binnen 6 weken een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u belanghebbende bent en:

tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebt ingediend;

aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen;

Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/.Voor het digitaal verzenden moet u beschikken over DigiD.

 

Het besluit van de gemeenteraad van Dronten treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Dronten, 10 oktober 2018.

 

Het college van Dronten,

secretaris, drs. T. van Lenthe;

burgemeester, mr. A.B.L. de Jonge

Naar boven