Kennisgeving beschikking op aanvraag vergunning Ontgrondingenwet van Ooms Producten B.V. in Avenhorn voor zandwinning Wieringervlaak/De Kreupel, Rijkswaterstaat

Ontgrondingenwet

Ontwerpbesluit

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van Ooms Producten B.V. in Avenhorn om een vergunning op grond van de Ontgrondingenwet.

De aanvraag betreft het winnen van zand in een gedeelte van de zandwinlocatie Wieringervlaak/de Kreupel in het IJsselmeer in de gemeente Hollands Kroon.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit alsmede de ter zake zijnde stukken liggen van 11 oktober 2018 tot en met 21 november 2018 tijdens kantooruren ter inzage op de volgende adressen:

  • Rijkswaterstaat Midden Nederland, Zuiderwagenplein 2 te Lelystad;

  • Gemeente Hollandse Kroon, Molenvaart 67 1761 AB Anna Paulowna.

Zienswijze(n)

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn zijn/haar zienswijze(n) hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Midden Nederland. De ingebrachte zienswijze(n) worden meegewogen in het besluit op de aanvraag.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Midden Nederland, afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van het zaaknummer RWSZ2018-00011723. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met Hoofd werkenpakket van Rijkswaterstaat Midden Nederland, telefoonnummer 088-7973700.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer M. Boujemaoui van Rijkswaterstaat Midden Nederland, telefoonnummer 06-11526292.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, hoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Midden-Nederland R.M. Kok

Naar boven